|
Autor |
Zpráva |
miloshek

|
Zaslal: po Pro 21, 2009 9:05 am Předmět: CDM Ve větru |
|
|
Zajímalo by mě, jestli někdo neví, proč je na maxisinglu Ve větru ta poslední písnička (Ve větru-edit) ukončená tak zvlá?tním způsobem? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Zaslal: po Pro 21, 2009 10:05 am Předmět: |
|
|
Tak byl to záměr, akorát tam mělo být ticho a? do po?adované stopá?e, ale firma, která ty CD dělala, to zvorala..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Založen: 29.12.2008 Příspěvky: 126 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: po Pro 21, 2009 7:32 pm Předmět: |
|
|
steiner napsal: | Tak byl to záměr, akorát tam mělo být ticho a? do po?adované stopá?e, ale firma, která ty CD dělala, to zvorala..... |
Myslím, ?e to tak nějak bylo a dokonce to ře?ili v nějakém rozhovotu v tehdej?í hitparádě v ČT. Kvůli pár vteřinám tak nemohl být singl Ve Větru pova?ován za maxisingl...
P.S.: Ten závěr v "editu" je perfektní!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Zaslal: st Led 18, 2017 10:20 pm Předmět: Ve větru - kde získat |
|
|
Čau, neví někdo, kde můžu najít na netu a stáhnout celý album Ve větru (rychlost alespoň 320 kb/s). Dík. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Zaslal: pá Led 20, 2017 8:37 am Předmět: Re: Ve větru - kde získat |
|
|
vozralec napsal: | Čau, neví někdo, kde můžu najít na netu a stáhnout celý album Ve větru (rychlost alespoň 320 kb/s). Dík. |
na netu neviem kde by si to našiel, ale jestli moc chceš, tak ti spravím 320 kb/s z originál CD a uploadnu, alebo klidne aj FLAC ak treba... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Zaslal: so Led 21, 2017 4:32 pm Předmět: Re: Ve větru - kde získat |
|
|
puxo napsal: | vozralec napsal: | Čau, neví někdo, kde můžu najít na netu a stáhnout celý album Ve větru (rychlost alespoň 320 kb/s). Dík. |
na netu neviem kde by si to našiel, ale jestli moc chceš, tak ti spravím 320 kb/s z originál CD a uploadnu, alebo klidne aj FLAC ak treba... |
Ahoj, to by bylo supr, klidně mp3 i flac Ale klidně i jen jedno z toho, jak budeš mít možnost. Já mám doma právě jen origoš kazetu, tenkrát kupovanou. CD jsem prošvihnul. A v mp3 to mám jen 128 kb, což je slabota. Tak dyžtak díky!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
 |
Časy uváděny v GMT
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|